Van De Fysieke Wereld Naar De Spirituele Wereld

Laitman_524_01Als ik met de groep ga werken, kom ik gaandeweg allerlei problemen tegen. Dit is de manier waarop de Schepper het werkterrein voor mij openlegt om alle problemen die zich voordoen op te lossen, ze te bedekken met overbruggingen van liefde en voorwaarden te scheppen voor Zijn onthulling in de groep.

Op deze manier verbind ik mij met de andere groepsleden, als de tien Sefirot, en maak ik een plek gereed voor de onthulling van de Schepper tussen ons.

Daarom moeten wij elkaar hier voortdurend aan herinneren. Het is de Schepper die ons steeds weer terugbrengt naar onze aardse bekrompenheid, wij moeten hier bovenuit stijgen naar de spirituele afstemming, naar de juiste kijk op de situatie.

Dit is ons nooit aflatende werk. Vanuit deze aardse, verwarrende wereld, die de Schepper opzettelijk voor ons creëert, stijgen wij op naar de nieuwe spirituele staat.

From the Moscow Convention, Lesson 4, 5/3/16

 

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Comments RSS Feed