Antwoorden Op Je Vragen, Deel 137

laitman_568_01Vraag: Ik begrijp dat elk moment in ons leven waarop wij samenwerken met anderen op het pad van correctie belangrijk is. Moeten wij zonder enige uitzondering het contact met ieder mens als belangrijk zien?

Antwoord: Nee!

Vraag: Hoe legt de Wijsheid van Kabbalah de correctie van het ego uit in verband met ons contact met mensen die zich op een lager spiritueel niveau bevinden? In welke mate is altruïsme en samenwerking met hen gerechtvaardigd?

Antwoord: Geen verbinding met hen hebben is gerechtvaardigd!

Vraag: U spreekt vaak over spirituele vermenging met de gehele mensheid, zodat iedereen uiteindelijk met elkaar verbonden zal zijn en één zal zijn. Wat zal er gebeuren met mensen die mentaal ziek zijn en hoe zal hun correctie eruit zien?

Antwoord: Als wij gecorrigeerd zijn, zullen wij hen ook corrigeren!

 

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Comments RSS Feed