De Wortels Van Het Feminisme

Laitman_201_05Vraag: Wat zijn de wortels van het feminisme? Waarom heeft de Schepper zo’n verschijnsel geschapen?

Antwoord: Feminisme is een soort excessieve ontwikkeling van het vrouwelijke verlangen, dat in alle delen van de natuur voorkomt, het doet zich voor als het mannelijke deel dit verlangen niet op tijd corrigeert. Het enige wat wij hierover kunnen zeggen, is dat het mannelijke verlangen verantwoordelijk is voor alle onjuiste en ongezonde gedragingen van het vrouwelijke deel, omdat het mannelijke niet op tijd reageert op het toenemende vrouwelijke verlangen en dit niet corrigeert.

Dit betekent dat de vrouwen in deze wereld het bij het rechte eind hebben als zij mannen van alles de schuld geven.

Ik heb het niet over moderne gezinnen, maar over een normaal, gezond, evenwichtig gezin waarin – als een vrouw dringend iets van een man vraagt – dit betekent dat de man iets verkeerd heeft gedaan en zijn rol niet heeft vervuld, dan wordt deze rol door de vrouw overgenomen.

From the Kabbalah Lesson in Russian 4/24/16

 

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Comments RSS Feed