Geld Maakt Niet Gelukkig, Uitgelegd Aan Spaanse Kinderen

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (van Espanarusa): “De Onderwijs Coördinator van de ‘Super-Ouders organisatie’ heeft een beroep gedaan op Spaanse ouders en kwam met advies over de manier waarop je een kind over de moeilijke economische situatie kunt vertellen: het is belangrijk om te voorkomen dat er angst en vrees wordt veroorzaakt, maar om uit te leggen dat niet alleen materiële rijkdom geluk brengt. …

“Kinderen moeten begrijpen dat er door de crisis minder kerstcadeaus zijn. Het kind moet voelen dat het door ouderlijke liefde omringd wordt en leren begrijpen dat ze heel veel van hem houden, of hij nu veel of weinig cadeautjes krijgt.”

Mijn Commentaar: Dat klopt, als gevolg van de crisis zullen de kinderen weer aandacht en liefde van de ouders krijgen!

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Comments RSS Feed