Een Kwart Van De EU-Bevolking Loopt Risico Op Armoede

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (van EUROPA Eurospats): “In 2011 liepen 119,6 miljoen mensen, ofwel 24,2% van de bevolking in de EU-27, risico op armoede of sociale uitsluiting, in vergelijking met 23,4% in 2010 en 23,5% in 2008. Dit betekent dat zij ten minste tot één van de volgende drie groeperingen behoorden: risico op armoede, in materieel opzicht ernstig tekort hebben of in een huishouden met een zeer lage arbeidsintensiteit leven ….

“In 2011 werden de hoogste percentages van mensen die risico liepen op armoede of sociale uitsluiting, gemeten in Bulgarije (49%), Roemenië en Letland (beide 40%), Litouwen (33%), Griekenland en Hongarije (beide 31%) en de laagste in de Tsjechische Republiek (15%), Nederland en Zweden (beide 16%), Luxemburg en Oostenrijk (beide 17%).”

Mijn Commentaar: Dit is slechts het begin van de breuk met de economische betrekkingen van eerder. Alleen een beleid van een redelijke (in de behoeften voorziend) levensstandaard, met volledige beperking op alle overige productie en de implementatie van integrale her-educatie, zullen de mensheid naar gelijkvormigheid met de nieuwe, natuurlijke verhoudingen leiden, waardoor de aard en de evolutie van de maatschappij zichtbaar zullen worden.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Comments RSS Feed