Kabbalah Is Een Wetenschappelijke Studie Van De Spirituele Wereld

The Soul Is the Property of Bestowal, and Until We Develop It, We Remain AnimalsEen vraag die ik ontving op mijn Duitse blog: Er zijn groepen Rozenkruisers op de wereld, die gedeeltelijk gebaseerd zijn op Kabbalah. Het is de voornaamste aanname van de theosofie van de Rozenkruisers dat de Schepper hoge spirituele structuren met vrije wil schiep voor het uitvoeren van verschillende taken, zoals het reguleren van karma, of het scheppen van een spiritueel menselijk lichaam. Er waren ook spirituele structuren die braken en die nu de menselijke ontwikkeling hinderen. Dit is een algemene samenvatting. Hoe ziet Kabbalah dit? Wat heeft het hierover te zeggen?

Mijn Antwoord: Kabbalah beschrijft de structuur van de spirituele wereld in het boek: Talmud Eser Sefirot. Kabbalah bestudeert de Hoogste Wereld, onderzoekt die en beschrijft die net zoals een wetenschapper onze wereld nauwkeurig beschrijft. Aan beginners die in het Duits studeren, raad ik mijn boeken: Quantum Kabbala, Leben aus der Kabbala en Das Licht der Kabbala aan.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Secret Brotherhoods and Red Strings Are Just A Distraction
Interview: What Lies Ahead of Us

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Comments RSS Feed