Wat Staat De Mensheid Te Wachten: Uitsterven Of Welvarendheid?

prosperNieuwsverslag: Indien de omstandigheden van het menselijke leven en de beschaving niet veranderen, is zijn snelle genetische uitsterving onvermijdelijk. Elke volgende generatie is ziekelijker dan de generatie die er aan voorafgaat. Uiteindelijk zal een ziekelijke generatie een volkomen niet levensvatbare generatie voortbrengen. Mensen in de ontwikkelde landen zullen het wat langer uithouden. De financiële crisis zal leiden naar een crisis van de beschikbaarheid van de medische diensten aan het publiek. De kwaliteit van het leven zal drastisch dalen, en in een of twee decennia zal de bevolking van de aarde krimpen naar een miljard.

Mijn Antwoord: Er zijn veel tragische voorspellingen over de bijna volledige uitsterving van de mensheid wegens verschillende factoren. De wetenschap van Kabbalah sluit deze mogelijkheden niet uit, inclusief de wereld oorlogen. Doch tegelijkertijd biedt het een algemene oplossing voor alle mogelijke crises en hun gevolgen.

Omdat de oorzaak van alle problemen gelegen is in de tegengesteldheid van het menselijke ego aan het altruïsme van de Natuur, zal het corrigeren van het menselijke egoïsme de mens gelijk maken aan de Natuur en daarom positieve krachten van de Natuur aantrekken. Als gevolg zullen alle factoren van negatief naar positief transformeren, en zal de mensheid zich ontwikkelen totdat de eigenschap van eeuwigheid en perfectie er binnenin onthuld worden.

Verwante Materialen (Engels):
Kabbalah Today Article: The All-Purpose Remedy

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Comments RSS Feed