De Huidige Crisis Is De “Eerste Plaag Van Egypte”

Don’t Fight Egoism AloneEen vraag die ik ontvangen heb: U heeft gezegd dat de huidige crisis de eerste plaag van Egypte is. Wanneer zal het eindigen? Ziet u een eind aan de recessie en ontslagen?

Mijn Antwoord: Deze crisis is niet alleen een afname. Banken zijn er mee opgehouden om kredietleningen te verlenen uit de angst dat ze niet meer terug betaald zullen worden. Dit veroorzaakt een stijging wat betreft de werkloosheid, een oponthoud wat betreft onroerend goed en autoverkoop, een vertraging in productie en devaluatie van grondstoffen. Deze trend kan een lange tijd duren, totdat mensen de wet van onderlinge verbondenheid, die ons verplicht om onze relaties te veranderen: om zeker te stellen dat onze handelingen een positief effect zullen hebben op de hele wereld.

Hier is Hollywood’s beschrijving van de plagen van Egypte, die een allegorie zijn:

 

 

 

Uiteraard moeten we “vertalen” wat er in de Thora geschreven staat in zijn authentieke, spirituele betekenis, zoals Kabbalah het uitlegt!

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: It’s All for the Best (But We Can Get to It Faster)
Laitman.com Post: In Search of the “Bottom” for the Financial Markets
Article: “Exodus – From Physical to Spiritual”

One Comment

  1. […] Materialen: Laitman.nl Artikel: De Huidige Crisis Is De “Eerste Plaag Van Egypte” Laitman.nl Artikel: Landen Beginnen Een Wereldwijde Handelsoorlog Laitman.nl Artikel: Hoe Je […]

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Comments RSS Feed