Technologische Verbindingen Zijn Er Om Onze Innerlijke Verbindingen Te Corrigeren

pressTwee vragen die ik ontving over virtuele verbindingen:

Vraag: Ik woon in Maleisië (een deel van Zuid Oost Azië) en er is hier geen fysieke groep waar ik mij mee kan verbinden. De enige manier is om dit virtueel te doen, en dat doe ik nu ook. Maar het is moeilijk om virtueel mee te doen in verband met de tijdsverschillen. Hoe kan ik mijn omgeving veranderen om mij richting het doel te beïnvloeden?

Mijn Antwoord: Het is voldoende om je virtueel te verbinden met ons en om een congres te bezoeken, wanneer je die mogelijkheid hebt, zoals het opkomende congres dat gehouden wordt van 15 – 17 mei 2009 in Philadelphia.

Vraag: De laatste tijd vind ik mensen op diverse sociale internetsites die net zo denken als ik. Kan ik hen als groep beschouwen? Mijn probleem is dat het dichtstbijzijnde Kabbalah centrum 70 kilometer bij mij vandaan ligt.

Mijn Antwoord: Natuurlijk. Als je je met hen verbindt omdat jullie gezamenlijk vorderen naar een gemeenschappelijk doel – gelijkheid met de Schepper, dan ben je een groep ook al heb je geen internetverbinding. De technologische verbindingen in onze wereld zijn ontworpen om de innerlijke verbindingen tussen mensen te corrigeren, dit gebeurt “van ziel tot ziel.”

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Regardless of the Internet, The Real Connection Happens “Soul to Soul”
Laitman.com Post: Now You Can Share Perceptions Through the Internet

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Comments RSS Feed