Het Wordt Tijd Dat De Europese Unie Wakker Wordt En Zich Verenigt

why-do-we-see-such-a-diverse-worldIn het nieuws: (Interview uit Spiegel met de commissaris van de EU, Gunter Verheugen): Overal heerst crisis. Dat geldt ook voor de kroonjuwelen van de Europese industrie – bijvoorbeeld in de chemie en de werktuigbouw. Er zijn economische aanwijzingen dat de productie met 12% afneemt vergeleken bij vorig jaar. De laatste groeiverwachtingen voorspellen dat de economie in 2009 met 1.9 % af zal nemen…. Maar niemand weet echt hoe lang de crisis zal duren.

Mijn commentaar: Het wordt tijd dat Europa wakker wordt en zich verenigt, op basis van de principes van wereldwijde integratie, gelijkheid en wederkerige garantie. Daarin ligt de redding voor Europa. Anders zal het door opkomende Naziregimes uiteen gereten worden. En er is niet veel tijd meer….

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: The European Union Should Try the Kabbalistic Technique of “Faith Above Reason”
Laitman.com Post: The European Union Must Make a Fateful Decision

One Comment

  1. […] Verwante Materialen: Laitman.nl Artikel: Het Wordt Tijd Dat De Europese Unie Wakker Wordt En Zich Verenigt […]

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Comments RSS Feed