De Natuur Zal Ons Snel Dwingen Tot Geluk

matterIn het Nieuws (een hoofdartikel van Asia Times): “Inflatie: de Vloek van het Kapitalisme”. Wall Street Financiën was een destructieve kracht die ons kapitalistisch systeem in gevaar bracht door de vervorming van marktprijzen, uitgave patronen en onderzoekstoewijzing… De effectieve prijzen en verspreiding van financiën door een economie zijn fundamenteel voor het lange termijn succes van kapitalistische systemen.
… De focus zou moeten liggen op het ondersteunen van de financiële en economische systemen in de richting van een pad van veel minder afhankelijkheid van de krediet groei en de winstmarkt.

Mijn Commentaar: Mensen leven nog steeds met ouderwetse theorieën en gedachten. Totdat ze deze afwijzen zullen ze niet in staat zijn om te veranderen naar een nieuw communicatie systeem en nieuwe economische relaties te bouwen – en de crisis zal niet eindigen.

De crisis laat ons zien hoe ver we af staan van een globale, integrale, perfecte samenleving waar ieder lid geleid wordt door de eigenschap “Heb uw naaste lief als uzelf.” We moeten ons richting deze staat bewegen. Onze vertraging in deze ontwikkeling, onze ongelijkheid met de condities van de natuur is wat wij voelen als een “crisis.”

In de mate waarin we de correcte, integrale sociale structuur beginnen aan te nemen, zal de “crisis”, of onze ongelijkheid met de kwaliteiten van de Schepper, verdwijnen. Het lijkt onrealistisch dat de mensheid zich op deze manier zal ontwikkelen, maar de natuur zal ons “tot geluk dwingen”, en dit zal heel snel gebeuren!

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: The World Is On the Brink of a Monetary Collapse
Laitman.com Post: The Global Crisis Is the Birth of a New World

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Comments RSS Feed