De Crisis Zal Niet Opgelost Worden Door Protesten, Het Nazisme Of “Hem Uitzitten”

War Is No SolutionNieuwsbericht (vertaald van utro.ru): Sociologische enquêtes die uitgevoerd zijn door het Russische Publieke Opinie Onderzoekscentrum laten zien dat er een grote publieke onrust dreigt, door de sterke daling van de levensstandaard die door de wereldwijde financiële crisis wordt veroorzaakt.
Volgens de uitslagen van de enquête zegt 20% van de bevolking dat ze bereid zijn mee te doen aan massale protesten.

Mijn Commentaar: Alleen door de vereniging van de regering met de mensen zullen beiden kunnen overleven. Maar de volgende situaties zijn ook mogelijk:

– Als de dingen op een egoïstische manier voortgaan, dan eindigen ze in Nazisme. Dit zal vervolgens weer worden verslagen omdat het zich keert tegen de Natuurwet van globalisering, integratie en onderlinge verbondenheid.

– Als de mensen de altruïstische weg gaan, zal de crisis snel opgelost worden en zij zal dan een voorspoedige afloop hebben.

Nieuwsbericht (vertaald van lenta.ru): De Russische televisie heeft een advertentiecampagne uitgezonden die mensen aanmoedigt om hun nationale geschillen aan de kant te zetten en een noodzakelijke politiek van tolerantie te volgen.

Mijn Commentaar: Anders zullen er, wanneer de crisis, de honger en de frustratie hun hoogtepunt bereiken, problemen ontstaan tussen mensen van verschillende nationaliteiten – en dan is het nog maar een kleine stap van nationalisme naar Nazisme.

Er is nog een ander probleem: Sommigen denken dat ze de crisis kunnen uitzitten zonder ook maar iets te corrigeren, en zij denken dat ze daarna, als de crisis voorbij is, weer verder kunnen gaan met het uitverkopen van de nationale rijkdom aan grondstoffen. Dit stelt mensen gerust en brengt hen ertoe alle bestaande regeringsstructuren in stand te houden, met andere woorden, om mensen op de loonlijst te houden. Maar deze crisis zal de wereld veranderen, en dus zullen mensen niet meer in staat zijn “de huur te innen”!

(Op de foto hierboven sta ik naast de soldaten van het Chileense Parlement en de Junta. Trouwens, “junta” betekent “groep”.)

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Reflections on the Crisis
Laitman.com Post: Nazism – The Future of Humankind?

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Comments RSS Feed