Probeer Je Eigen Vragen Te Beantwoorden

time1Twee vragen die ik ontvangen heb over de studie van Kabbalah:

Vraag: Moet ik nadenken over een vraag en of ik die daadwerkelijk moet stellen, voordat ik hem stel zodat iedereen hem kan horen? Mijn vraag kan verschillende mensen op verschillende manieren beïnvloeden, zowel positief als negatief. Uiteraard, is de definitieve zin van elke vraag uw antwoord, maar kunt u dit toch uitleggen?

Mijn Antwoord: Je moet proberen om je eigen vragen te beantwoorden. Zelfs als je begrip niet correct is, of als je het antwoord niet kunt vinden. Desalniettemin zal je studie en de groep je vooruit leiden. Het verwerven van het Hoogste Niveau is niet afhankelijk van hoeveel je weet, maar in hoeverre je beïnvloed wordt door het Hoogste Licht.

Vraag: Is het mogelijk dat iemand die al vijf jaar Kabbalah studeert, geen punt in het hart heeft?

Mijn Antwoord: Als een persoon studeert, omdat hij het antwoord wenst te vinden op de vragen over de bedoeling en het doel van het leven, komt deze vraag voort uit het verlangen om de Schepper te verwerven – “het punt in het hart”.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: It Takes Time, Effort and Experience to Reveal the Upper World
Laitman.com Post: If You’re Drowning, Let the Group Save You
Laitman.com Post: What’s the Point of Asking Questions?

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Comments RSS Feed