Is Het Realistisch Voor Politici Om Zich Te Verenigen?

realisticEen vraag die ik ontvangen heb: Door naar uw laatste les te luisteren ben ik tot de volgende conclusie gekomen:

Volgens het karakter en de mentaliteit van Rusland, is dit land een gevoelig systeem, daar waar de Verenigde Staten het tegenovergestelde is – een logisch systeem. Israël moet volgens zijn wortels voor een balans tussen hen zorgen. Dan zal dit systeem, met deze Israëlische verbinding harmonie en welvaart aan de wereld brengen.

Echter hebben we vandaag te maken met een tegenovergestelde situatie: elk land wenst zijn exclusieve superioriteit te stellen, waarmee ze de wereld richting de oorlog drijven. Als de twee superkrachten – met de deelname van Israël – hun wederzijdse vijandigheid zouden vervangen door wederzijdse samenwerking, zouden ze de hele wereld naar een nieuw niveau tillen.

Is deze samenvatting juist? Indien dit zo is, hoe kunnen we dit proces dan bijstaan? Is het realistisch dat de politici zich op een hoger niveau zullen verenigen en daarmee het massale bloedvergieten zullen voorkomen?

Dr. Leonid Elizarov

Mijn Antwoord: Ik ben het met je eens. Dit is precies de richting waar we naar toe werken.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: The World Is Round
Laitman.com Post: Russia May Lead the Way to Global Unity
Laitman.com Post: Israel Are Those Who Aspire Straight to the Creator
Kabbalah Today Article: Havoc in Modern-Day Babylon
Baal HaSulam Article: “Peace in the World”

 
icon for podpress  Creating a New Civilization [06:16m]:  | Play

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Comments RSS Feed