Is Obama De Messias, De Antichrist of Geen Van Beiden?

ego

Een vraag die ik ontving: Ik weet niet of Kabbalah Obama ziet als de komende Messias, maar ik geloof dat het een enorme fout is dat de wereld naar deze man kijkt als de Messias. Zijn predikant die hij al 20 jaar heeft haat blanken. Hij is bevriend met Farrakhan die openlijk de Joden haat. Ik weet niet of u gelooft in de Antichrist, maar het Christelijke geloof leert ons dat dit misschien wel de man is die de wereld naar de vernietiging gaat brengen.

Mijn enige vraag is: is het mogelijk om de verwoesting die onze kant op komt te ontwijken? Ik heb Het Boek van Zohar gelezen en heb een scherm ontwikkeld. Ik houd een Sabbat maaltijd met mijn familie, ik probeer constant Mitzvot te doen en, als geboren Katholiek, volg ik de Katholieke religie tot een bepaald punt. Ik ben erg bang voor hetgeen er voor de mensheid in het verschiet ligt en ik wil het vermijden. Heeft u suggesties?

Mijn Antwoord: Wat betreft je religieuze in acht neming – dit is je eigen zaak. Wat betreft je angsten, wanneer je denkt aan liefde voor mensen en aan hoe deze gevoelens te verbinden gelijk aan hoe ze zijn verbonden aan de Natuur, door een globale, integrale connectie, dan is er niks om bang voor te zijn.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: The Coming of the Messiah
Laitman.com Post: Obama Will Have to Change Along With Life
Laitman.com Post: Live Your Life as Usual, and Study Kabbalah

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Comments RSS Feed