Antisemitisme Wordt Veroorzaakt Door De Menselijke Natuur

The Source of All the World's ProblemsIn het Nieuws (van BBC): Volgens een nieuwe BBC Wereld Service poll over 21 landen had Iran het laagste gemiddelde cijfer van de landen die gevraagd waren om een cijfer te geven… Het grootste aantal landen – 19 van de 21 – geven negatieve cijfers aan Israël. De twee uitzonderingen zijn de Amerikanen (waar een klein aantal meer positief is) en de Russen (waar de mening verdeeld is). Gemiddeld zegt 51% van de landen die meededen aan de poll dat het een negatieve invloed heeft.

In het Nieuws (van De Joodse Week): “Wereldwijde Antisemitisme op alarmerende hoogte, Post- Gaza” De hervatting van de Israëli – Hamas gevechten deze week komt door een tijd van toenemend Antisemitisme over de gehele wereld… “Zo erg hebben we het nog nooit gezien,” zegt Abraham Foxman, nationaal directeur van de Anti Laster Bond… er zijn oproepen gedaan voor het boycotten van bedrijven in Joods beheer in Italië, Turkije, Zuid Afrika en Venezuela. Dit herinnert ons aan de Nazi dagen.

Mijn Commentaar: De negatieve houding van mensen tegenover de Joden en Israël zal blijven verslechteren wanneer de crisis heviger wordt. De enige manier om een eind te maken aan Antisemitisme is om de wereld de manier om uit deze crisis te komen te openbaren – de middelen om de menselijke natuur te corrigeren en eenheid te brengen onder de mensen door de studie van Kabbalah.

Wat mensen uitdaagt om de Joden aan te vallen is het feit dat de Joden deze leer hebben. En ook al begrijpt geen van de Joden of iemand anders van de naties van de wereld de ware reden voor Antisemitisme, denkende dat het niet accepteren van het Christendom door de Joden de reden is (wat betekent dat ze denken dat het op het niveau van religie speelt), legt Kabbalah uit dat de reden voor Antisemitisme de menselijke natuur is, die egoïstisch is en correctie haat.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Financial Crisis Causes Spike In Anti-Semitism
Laitman.com Post: Why Does Everyone Hate Israel?
Kabbalah Today Article: Mission Possible (and Mandatory)

icon for podpress  The Role of the Nation of Israel [04:31m]: Play

icon for podpress  International Kabbalah Congress 2009 in Israel, Lesson 3, The Crisis: Play

One Comment

  1. […] Materialen: Laitman.nl Artikel: Antisemitisme Wordt Veroorzaakt Door De Menselijke Natuur Laitman.com Post: How Do You Get Rid of Anti-Semitism?  The Role of the Nation of Israel […]

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Comments RSS Feed