In het Nieuws: Laitman is van Plan de Wereld Over te Nemen, Madonna Doet Niet Mee

In het Nieuws (vertaald van Izrus.co.il): “Kabbalist Michael Laitman is een plan aan het voorbereiden om de hele wereld over te nemen en Madonna doet niet mee.” De oprichter en president van het Bnei Baruch Kabbalah Onderwijs en Onderzoek Instituut, Michael Laitman hield een Internationaal Kabbalah Congres. In een interview met het IzRus portaal sprak hij over de doelen en de deelnemers aan dit evenement.

izrus_2009-02-03_w

Mijn Commentaar: Dat is de massamedia voor jou! Wat kun je ermee? Ongeacht wat, maar Madonna moet in een adem genoemd worden met elke Kabbalist. Voor hen is een verbinding met Madonna hetzelfde als het hebben van een verbinding met Kabbalah. Maar dit zal veranderen…

One Comment

  1. […] en app. voor de iPhone | iPhoned.nlPortaal – kopers en huurders Hatert, 25 okt | Nijmegen nieuwsIn het Nieuws: Laitman is van Plan de Wereld Over te Nemen, Madonna Doet Ni..Decos D5 DMS nu met RSS DMScentraal – Document Management Systeem ..Sneeuwcam portaal Sionvalais […]

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Comments RSS Feed