De Globale Crisis Is De Geboorte Van Een Nieuwe Wereld

birthEen vraag die ik ontving: U zegt vaak dat er een crisis gaande is met meerder aspecten inclusief een crisis van wetenschap en religie. Maar wat is de juiste manier om een crisis te definiëren: Een crisis van wat?

Mijn Antwoord: De crisis die we voelen en observeren geeft ons gebrek aan gelijkheid met de Natuur aan. Alles in de Natuur is met elkaar verbonden en omdat wij een deel van de Natuur zijn moeten we ons gedragen als integraal deel ervan, in harmonieuze wisselwerking met alle delen van de Natuur, als één organisme.

Daarom zie ik deze crisis als de geboorte van een nieuwe wereld; als het breken van een eierschaal en de verschijning van het baby kuikentje in de wereld. Of als de barensnood gevoeld door een vrouw, de weeën die de komst van de nieuwe staat van de mensheid aankondigt.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: The Global Crisis Is the Labor Pains of Birthing a New World
Laitman.com Post: Reflections on the Crisis
Laitman.com Post: Spiritual Labor Pains and the Future of Kabbalah (Advanced)

One Comment

  1. […] Materialen: Laitman.nl Artikel: De Globale Crisis Is De Geboorte Van Een Nieuwe Wereld Laitman.nl Artikel: Het Licht Zorgt Dat De Hele Wereld Van Mening Verandert   De Wet van […]

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Comments RSS Feed