De Europese Unie Zou De Kabbalistische Techniek “Vertrouwen Boven Rede” Moeten Proberen

Kabbalists Aren't Interested In History

In het Nieuws (vertaald uit Expert.ru): De globale financiële crisis heeft de Duitsers gedwongen om hun rol als de melkkoe van de Europese Unie te heroverwegen. Het nieuwe Duitse egoïsme kan een serieuze dreiging vormen voor de Europese integratie. “We zijn niet van plan om iedereen te helpen,” zei de Duitse Minister van Financiën, Peer Steinbrück, “Iedereen moet maar voor zichzelf zorgen.”

Mijn Commentaar: Wanneer de EU begint met eenwording juist in deze situatie, zal het gelijk worden aan het globale ontwerp van de wereld. Het zal sneller uit de crisis komen dan de rest van de wereld. Kabbalah noemt deze techniek, “Vertrouwen Boven Rede,” wat betekent dat je handelt ondanks je bedrieglijke egoïstische oordeel door te handelen in de richting van eenheid en schenking.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: The European Union Must Make a Fateful Decision
The Path of Kabbalah: Chapter 1.10 – “Faith Above Reason”
Exodus – From physical to spiritual

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Comments RSS Feed