Hoe Je Je Kind Kunt Helpen In De Spirituele Ontwikkeling

pleasure

Een vraag die ik ontving: Ik kijk de kinderlessen met mijn baby, laat hem Kabbalistische muziek horen en lees hem uw kinderboeken en -verhalen voor. Ik probeer hem te onderwijzen wat ik leer. Hoe kan een moeder de eerste spirituele Reshimot die naar boven komt in haar kind waarnemen? En hoe kunnen we contact maken met onze kinderen op het spirituele niveau?

Mijn Antwoord: Ga door met het laten zien van de kinderlessen en het bestuderen van de materialen op onze kinderwebsite. De rest is niet meer aan jou.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: The Need to Nurture the Proper Perception In Children
Laitman.com Post: The Difference Between Spiritual and Physical Growth Is the Qualities One Develops

icon for podpress  Bekijk de laatste Kinderles [43:33m]: Play

icon for podpress  Beluister de laatste Kinderles [43:33m]: Play

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Comments RSS Feed