Kranten van het Derde Rijk Zijn het Meest Gewild op Duitse Krantenkiosks

stepsIn het Nieuws (van Times Online): “Hitler komt terug op de voorpagina nu de kranten uit het Nazi tijdperk weer de straat op komen”. De krantenkoppen die er gisteren bij de Duitse krantenkiosks uitsprongen waren schokkend… “Hitler Kanselier van het Rijk!” was het hoofd verhaal… Bedacht door een Britse uitgever, exacte kopieën van originele Nazi tijdperk kranten worden gereproduceerd… kiosken in Berlijn doen verslag van levendige verkoop… Mr. McGee heeft speciale vrijstelling gekregen om de Nazi propaganda te reproduceren met al zijn onderscheidingstekenen, voor zijn historische waarde.

Mijn Commentaar: Kabbalah legt uit dat er twee wegen uit de crisis zijn:

  “Het Pad van Lijden”- Nazisme in de ontwikkelde landen en terrorisme in de derde wereld landen;
“Het Pad van Licht”- onszelf zodanig corrigeren dat we gelijk worden aan de natuur.

Eigenlijk is het pad van lijden niet echt een pad maar een korte periode totdat we ons realiseren dat dit pad doodloopt. Dit kan ook de derde en vierde nucleaire wereld oorlogen inhouden welke net zolang zullen duren totdat we ons realiseren dat we onszelf moeten corrigeren.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Nazism Is Back In Germany
Laitman.com Post: Nazism – The Future of Humankind?
Laitman.com Post: The Path of Light Versus the Path of Suffering
Baal HaSulam article: “Building the Future Society”
From Chaos to Harmony: Chapter 5. “Obeying Nature’s Law. Changing Our Attitude Toward Others Brings All of Nature into Balance”

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Comments RSS Feed