Nazisme Is Terug In Duitsland

nazism is backIn het Nieuws (van Times Online): “Neonazi geweld in opmars in Bavaria”. Nieuwe getallen van het Ministerie van Binnenlandse Zaken in Duitsland tonen aan dat het neonazi geweld met 30% is toegenomen in het afgelopen jaar met een totaal van 11.928 incidenten… Horst Seehofer, de conservatieve Minister President van Bavaria zegt dat het rechts extremistisch geweld een “nieuwe dimensie” heeft bereikt.

Mijn Commentaar: De wetten van de natuur zijn onveranderlijk en zij dicteren dat in alle ontwikkelde landen het kapitalisme opgevolgd moet worden met Nazisme (Fascisme). En dit zal een derde wereld oorlog teweeg brengen tenzij we beginnen met het corrigeren van ons egoïsme naar de kwaliteit van schenking en liefde voordat dit gebeurt.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Where Is the World Going – Nazism or Global Unity?
Laitman.com Post: The Financial Crisis May Trigger a World War
Kabbalah Today article: What Lies Ahead: Conflict or a Peaceful Transition?

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Comments RSS Feed