Het Studeren Van Kabbalah Is Heilzaam, Zelfs Voor Je Gezondheid

bookNieuws Verslag (van asahi.com): Een 15-jarige studie in Akita Perfecture heeft uitgewezen…. Dat mannen die zeiden dat ze iets hadden om voor te leven 38% minder risico liepen om te overlijden dan mannen die zeiden dat ze dat niet hadden. Bovendien was het risico op het overlijden aan een beroerte 72% lager voor degenen die zeiden dat ze iets hebben om voor te leven… De resultaten laten zien dat het vinden van een doel en vreugde in het leven, het vermeende risico van het lijden aan een beroerte wegens stress te niet kan doen – zei het team. Zij voegden er tevens aan toe dat ze niet weten waarom er zo’n groot verschil is.

Mijn Commentaar: Als er sprake is van een doel, dat van veraf op je straalt, vervult het je, geeft het je energie en doet het je opleven. Echter worden al je doelen uiteindelijk waardeloos – met uitzondering van het spirituele, Hoogste Doel. Daarom is het bestuderen van Kabbalah heilzaam, zelfs voor je gezondheid!

Nieuws Verslag (vertaald uit expert.ru):Sorry, dit product is tijdelijk niet op voorraad“. Goederen verdwijnen uit distributie instellingen. Dit gebeurt omdat de banken geen leningen geven aan de distributeurs en fabrikanten. Omdat de banken de kredietverstrekking begrenzen, zit iedereen zonder middelen. In de tussentijd verzoeken distributeurs betaling voorafgaand aan de verzending.

Mijn Commentaar: Het enige dat ons in staat zal stellen om te begrijpen hoe ons leven in te richten in de nieuwe, verenigde wereld is de kennis over de globale interactie; kennis over de wetten van dit gesloten systeem. Kabbalah geeft die uitleg. Alleen deze wijsheid kan mensen de energie geven om zich te verenigen (Ohr Makif) ongeacht het persoonlijk egoïsme van het individu.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Health and Kabbalah
Laitman.com Post: The Secret to Happiness
Laitman.com Post: Why Are Men Going Off Sex?

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Comments RSS Feed