Interview Met Het Populairste TV Kanaal Van Israël

Ons centrum werd bezocht door een filmploeg van Kanaal 2, het meest populaire televisiekanaal van Israël, dat wekelijks miljoenen kijkers trekt. De filmploeg werd geleid door Roni Kuban – journalist, regisseur en schrijver van filmscripts.

laitman_2008-12-08_roni-kuban_w

De ploeg heeft 5 dagen lang in ons centrum gewerkt. Hun doel was te begrijpen wat hier gebeurt. Zij kwamen met dit voorstel naar ons toe, en we hebben erin toegestemd omdat we voor iedereen openstaan. Natuurlijk bestaat de kans dat zij er niets van begrijpen en ons “zoals gewoonlijk” zullen beschrijven en laten zien. Wij kunnen de inhoud van hun programma onmogelijk beïnvloeden. Maar we konden de kans niet laten schieten om mensen over Kabbalah te vertellen in het meest populaire programma van het populairste tv kanaal.

Aanstaande Dinsdag zullen we zien wat ze ervan “gebrouwen” hebben. Het zijn aardige jongens, maar het is nu eenmaal hun werk om een “smakelijk stukje” te maken, om met een schandaaltje te komen. Bovendien is het niet altijd gemakkelijk om te begrijpen wat Kabbalisten zeggen. Persoonlijk heb ik de hoop dat de kijkers in staat zullen zijn tussen de regels door te lezen, en doordat zij de crisis voelen die aan de gang is, zullen ze begrijpen dat Kabbalah de oplossing biedt.

Dit wordt voor hen gedaan!

Hieronder kun je kijken of luisteren naar twee van mijn gesprekken met Ronie Kuban (in het Hebreeuws):

icon for podpress  Watch – My first conversation with Roni Kuban from Channel 2:  | Download
icon for podpress  Listen – My first conversation with Roni Kuban from Channel 2:  | Download
icon for podpress  Watch – My second conversation with Roni Kuban from Channel 2: | Download
icon for podpress  Listen – My second conversation with Roni Kuban from Channel 2:  | Download

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Comments RSS Feed