Verandert De Wereldmarkt Weldra In Een Wereldwijde Vlooienmarkt?

A Crisis Is a Crisis Nieuwsbericht (van The Associated Press): German Stergilov, ooit het wonderkind van de jonge Russische markteconomie en een van de eerste multimiljonairs van Rusland, beweert een oplossing te hebben voor de economische onrust van zijn land. Hij zegt dat hij samen met enkele van zijn vroegere zakenpartners een “crisiscentrum voor koopovereenkomsten” heeft opgericht, voor het ruilen van koopwaar. “Het is een elektronisch vervangingsmiddel voor geld, dat los staat van de dollar, de euro en de roebel”, legt hij uit. Stergilov voorspelde dat landbouwproducten en landbouwgrond spoedig de nieuwe olie zal zijn voor oligarchen. “Veel van hen richten zich nu op land en koeien”, zei hij. “metalen zijn niet meer waardevol. Schapen, koeien, haver en granen, olijven, olie, honing zijn nu zo waardevol als goud geworden”.

Mijn Commentaar: Wat kun je anders doen als de bank de minst betrouwbare plek is om je geld te bewaren of om je betalingen af te handelen. Maar we kunnen niet terug. De mensheid zal niet terug kunnen keren naar ruilhandel of zelfs naar wissel- en orderbrieven. Dit zou alleen kunnen op plaatsen van beperkte omvang en op kleine schaal. Het programma van de schepping zal ons dwingen om alle trucjes opzij te zetten en om ons te realiseren dat de enig mogelijke weg die is van de correctie van ons ego!

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: What’s the Surest Bet to Save Your Money In Time of Crisis?
Laitman.com Post: Unity for the Right Purpose Can Stabilize the Banking System
Laitman.com Post: The World Is Round

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Comments RSS Feed